Nieuws

Een gezonde jeugd verdient een gezonde toekomst!

Maak kans op subsidie van de GGD en dien hiervoor uw aanvraag in via www.mijngezondeschool.nl

We bieden twee oplossingen: Lekker Fit! voor het basisonderwijs en iRun2BFit voor het voortgezet onderwijs.

Lekker Fit!: volledig afgestemd op de groepen
Een groot voordeel van Lekker Fit! Het is een programma dat al jaren succesvol wordt uitgevoerd en ook een RIVM-erkenning heeft. Plus het materiaal is afgestemd op de ontwikkeling van je leerlingen en is uitgesplitst naar groep 1 en 2, groep 3 en 4, 5 en 6 en 7 en 8. Onderwerpen, de taal en de interactie zijn afgestemd op je leerlingen. Bestel de lesboeken en docentenmateriaal die je nodig hebt

Ná de lagere school: aan de slag met iRun2BFit
Zijn je leerlingen net dit jaar gestart met hun volgende stap in het onderwijs? Zet hen aan de slag met het 8-weekse programma iRun2BFit. Dat is natuurlijk gebaseerd op hardlopen. Dat is laagdrempelig en iedereen kan er thuis mee aan de slag.

Het is een vakoverstijgende aanpak van biologie en LO. Dat zorgt voor effect: van bewustwording over verandering door sporten tot het ervaren van een stijgende conditie bij LO. De perfecte mix voor bewustwording, helpen bij de overstap naar een betere leefstijl en werken aan een groot einddoel, het lopen van een 5 km slotrun.

Meer informatie iRun2Bfit Bestel nu ook Lekker Fit!

Populair

Lekker Fit!

Lekker Fit! het lespakket voor een gezonde leefstijl. Lekker Fit! maakt basisschoolleerlingen op een leuke en leerzame manier vertrouwd met de voordelen van een gezonde leefstijl. De leerlingen ontvangen een set van 2 werkboekjes voor € 3,25 per leerling per jaar.

Lees meer

Volwassen worden lespakket

Hoe maak je kinderen bewust van de lichamelijke veranderingen op weg naar volwassenheid?  De antwoorden op deze vragen vormen de kern van het lespakket Volwassen Worden. 

Lees meer

De Basisagenda

De Basisagenda 2024-2025 is dé agenda voor leerlingen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs. De agenda ontleent zijn kracht aan zijn educatieve karakter, overzichtelijkheid én betaalbaarheid. Leren werken met een agenda?

Lees meer