Doorzoek site

Welkom op kenmerk.nl

Kenmerk Educatief
Kenmerk Educatief is een full service educatieve uitgeverij voor aanvullend lesmateriaal, zoals lesboekjes, handleidingen, digitale lesmodules, magazines, bordspellen, films en evenementen over onderwerpen die binnen de kerndoelen van het onderwijs vallen. Naast uitgaven in eigen beheer verzorgt Kenmerk Educatief ook uitgaven voor derden, zoals stichtingen, kennisinstituten, sportbonden, bedrijven en overheidsinstellingen. Kenmerk Educatief is een onderdeel van Arko Sports Media.

Gezonde School-activiteiten
Kenmerk Educatief is nauw betrokken bij Gezonde School. Vanuit Arko Sports Media worden  studie- en inspiratiereizen georganiseerd voor Gezonde School. Daarnaast is Kenmerk Educatief uitgever en eigenaar van verschillende gezonde School-activiteiten, zoals de lespakketten Lekker Fit!, DOiT, HoorToren en SuperChefs.

Het onderwijs bereiken
Wilt u met uw boodschap het onderwijs bereiken, dan bent u bij Kenmerk Educatief aan het goed adres. Naast het ontwikkelen van lesmaterialen, zorgt Kenmerk Educatief ook voor opslag van de materialen, verwerken van de bestellingen, verzending naar de scholen en de marketing van uw product.

Contact
Heeft u vragen of wilt u informatie omtrent het ontwikkelen van lesmaterialen, neem dan contact op met Tilly de Jong via Tilly.de.jong@sportsmedia.nl of via 06- 46826565.