Werkboek Profielwerkstuk voor havo en vwo

Nu verkrijgbaar bij Kenmerk: het werkboek Profielwerkstuk voor havo en vwo. Dit werkboek begeleidt leerlingen stap voor stap bij het uitvoeren van hun eerste wetenschappelijk onderzoek. De onderdelen van een onderzoek staan uitgebreid beschreven. Daarnaast zijn er oefeningen opgenomen om de leerlingen te leren bepaalde denkstappen te maken en het eerste grote onderzoek praktisch uit te werken. Hierdoor is het werkboek ook zeer geschikt voor beginnende studenten.

#alt
Prijs: Vanaf € 4,95
(excl. verzendkosten)
Bestelnummer: 8000P
Op voorraad
Omschrijving Prijs Aantal
Werkboek Profielwerkstuk voor havo en vwo 4,95

Beschrijving

Voorbeeldpagina's
Het maken van een profielwerkstuk (afgekort PWS) is een verplicht onderdeel van de opleiding. De term ‘profielwerkstuk’ is wat onhandig gekozen. Voor het maken van het profielwerkstuk moet namelijk een onderzoek uit gevoerd worden, waardoor de term ‘profielonderzoek’ beter zou passen. Ben je nieuwsgierig of Werkboek een handige aanvulling kan zijn, bekijk dan onderstaand enkele voorbeeldpagina's van het werkboek.

Docentenhandleiding
De eerste keer onderzoek doen is voor leerlingen een spannend moment. Een onderzoek uitvoeren is een vaardigheid die leerlingen moeten leren en waar ze in begeleid moeten worden. Het werkboek Profielwerkstuk begeleidt de leerlingen in de stappen die bij een onderzoek moeten worden genomen. Een belangrijk doel van het werkboek is leerlingen begeleiden naar het zelfstandig uitvoeren van een onderzoek. U kunt uw leerlingen helpen bij dit proces. Hoe u dat kunt doen, leest u in gratis handleiding die bij iedere bestelling ter beschikking wordt gesteld.

Specificaties

Bestelnummer 8000P
Niveau
Product type
Uitgifte datum
Aantal pagina's
Formaat
Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.