Volwassen worden lespakket

GRATIS vernieuwd lespakket over de puberteit voor het basisonderwijs (groep 7-8) en het voortgezet onderwijs

Prijs:
(excl. verzend- en administratiekosten)
Bestelnummer: 6540P
Op voorraad

Samenstelling lespakket

Omschrijving Prijs
Aantal

Zonder verzendkosten

Bestel nu en krijg het lespakket 'Volwassen worden' helemaal gratis.

Volwassen worden leerlingboekje € 0,00
Speciaal boekje voor meisjes met proefpakketje o.b.® tampons € 0,00
Speciaal boekje voor jongens € 0,00

Extra

Naast het gratis lespakket kunt u, als extra hulpmiddel bij uw les, het bekkenbodemprofiel (levensgroot reliëf) bestellen. Hiermee kunt u uitleg geven over de geslachtsorganen van de vrouw en de werking van een tampon. Dit bekkenbodemprofiel wordt ook in 2020 nog gratis aangeboden (incl. verzending).

Bekkenbodemprofiel € 0,00

Beschrijving

GRATIS vernieuwd lespakket over de puberteit voor het primair onderwijs (groep 7-8) en het voortgezet onderwijs. Met:

De lichamelijke veranderingen, waar alle meisjes en jongens mee te maken krijgen op weg naar volwassenheid, vormen de kern van het lespakket. Uw leerlingen ontdekken wat die veranderingen precies inhouden, dat de ontwikkeling die zij doormaken heel normaal is en dat het iets is waar ieder meisje en elke jongen mee te maken krijgt.

Boekje voor de meisjes

Speciaal voor de meisjes is er ook een boekje waarin dieper wordt ingegaan op het onderwerp menstruatie. In het boekje is uitgebreide informatie te vinden over het gebruik en de werking van tampons, maandverband en inlegkruisjes. Bij ieder boekje zit een proefpakje o.b.® tampons.

Boekje voor de jongens

Speciaal voor de jongens is er ook een boekje waarin dieper wordt ingegaan op de veranderingen van het lichaam in de puberteit.

Bekkenbodemprofiel

Gebruik van het bekkenbodemprofiel (levensgroot reliëf) is facultatief. Aan de hand van het model kunt u de werking van een tampon tonen en uitleg geven over de geslachtsorganen.

Specificaties

formaat A4
omvang 100 pagina;s en meer